Ο "μυστικός" δείπνος του Μεϊμαράκη με τους Θεσσαλονικάρχες! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Ο “μυστικός” δείπνος του Μεϊμαράκη με τους Θεσσαλονικάρχες!

Ποιους είδε, τι είπε και ποιοι τον στηρίζουν;

1

Σειρά συναντήσεων έχει αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο στα δυτικά του νομού Θεσσαλονίκης ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται στο «προπύργιο» του Απόστολου Τζιτζικώστα από το μεσημέρι και αναμένεται να αποχωρήσει αύριο το απόγευμα.

Εκτός από τις συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Επιμελητηρίων, ο κ. Μεϊμαράκης θα συναντηθεί με δημοτικούς και περιφερειάκους συμβούλους, όπως επίσης και με στελέχη που την πρώτη Κυριακή στήριξαν τον Απόστολο Τζιτζκώστα.

Αύριο στις 11:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, ενώ και ο ίδιος με ενδιαφέρον αναμένει τις δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα αναφορικά με το τι προτίθεται να κάνει ενόψει του δεύτερου γύρου.

2

Την πρώτη ημέρα της επίσκεψης Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη το karfitsa.gr εντόπισε στον προθάλαμο του ξενοδοχείου τους βουλευτές Θεόδωρο Καράογλου και Σάββα Αναστασιάδη.

Εκεί ήταν και ο δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, όπως και η πρώην αναπληρώτρια γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Μάγδα Καρακόλη. Το παρών έδωσε επίσης ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, που ήταν ο πρώτος που υπέγραψε υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα.

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρώην υφυπουργός Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος κ.α.

Βαγγέλης Στολάκης

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ