Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank - Karfitsa.gr
Οικονομία

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank

Ανέλαβε καθήκοντα σήμερα

attica_medium_photo

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Bank αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, μετά την σύμπτυξη των αξιωμάτων του Διευθύνοντος Συμβούλου και Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας, η οποία αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Ο κ. Αντωνόπουλος έως σήμερα κατείχε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας, ενώ διατελεί μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου από το 2010.

Από τον Μάρτιο του 2010 έως τον Ιανουάριο του 2014 ο κ. Αντωνόπουλος υπήρξε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Διαθέτει πολυετή προϋπηρεσία στον χρηματοοικονομικό κλάδο, κατέχοντας σήμερα τη θέση του μέλους του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών και έχοντας εργαστεί μεταξύ άλλων στις Τράπεζες Κύπρου και Probank. Ο κ. Αντωνόπουλος έχει  επίσης διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε εταιρείες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών και διαχείρισης χαρτοφυλακίου του Ομίλου της Eurobank. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επιχειρησιακή Έρευνα  (MSc) στο LSE και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Ιmperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Ο έως σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank, κ. Γκίκας Μάναλης, θα κατέχει εφεξής τη θέση του μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της Τράπεζας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ