Ο Νίκος Παππάς, οι τηλεοπτικές άδειες και… τα κομμωτήρια - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ο Νίκος Παππάς, οι τηλεοπτικές άδειες και… τα κομμωτήρια

Πυρά του υπουργού Επικρατείας από το twitter

nikos-pappasΜε σειρά μηνυμάτων του στο twitter ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς δηλώνει την προσήλωση της κυβέρνησης και του ιδίου στη διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο υπουργός γράφει πως η επιτροπή ενστάσεων θα αποφανθεί πριν το 15αύγουστο για τις τηλεοπτικές άδειες και προσθέτει ότι η κουβέντα για 5η άδεια γίνεται για να θολώσουν τα νερά. «Ο διαγωνισμός θα γίνει», τονίζει.

Σε άλλο tweet ο κ. Παππάς παρατηρεί: «16 νόμοι έχουν ψηφιστεί για τα κανάλια. Τέσσερις από αυτούς προέβλεπαν δημοπρασία η οποία δεν έγινε ποτέ. Αυτή την φορά θα γίνει».

«Προσπαθούμε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των εξαρτήσεων καναλιών, τραπεζών, πολιτικού συστήματος», συνεχίζει.

Κατά τον υπουργό Επικρατείας, «ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι τα ελατήρια βασικών μοχλών που εξαπολύουν επιθέσεις ειναι τα στενά επιχειρηματικά συμφέροντα, όχι η ελευθεροτυπία»

«Συνεχίζουμε με τις τεκμηριωμένες θέσεις μας και με την πρόνοια να αποκατασταθεί η “χρησικτησία” των τηλεοπτικών αδειών», συμπληρώνει.

Τέλος, σχολιάζει ότι «το φάσμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων δεν είναι το ίδιο με το να ανοίγεις κομμωτήριο όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ