Ο Πανίκας, ο Κώστας Καραμανλής και το... άδειο γήπεδο! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Ο Πανίκας, ο Κώστας Καραμανλής και το… άδειο γήπεδο!

Αποχώρησε από την "γαλάζια" κούρσα θέλει όμως...

psomiadis

Σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία της ΝΔ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Ελπίζω η προεκλογική περίοδος να κυλήσει μέσα σε ένα πολιτισμένο και αξιοπρεπές πλαίσιο, ανάλογο της ιστορίας, των αρχών, των αξιών και της δυναμικής της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ακρότητες, υπερβολές και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Πρέπει πάση θυσία να αποφευχθούν οι διχαστικές κορώνες. Και καθοριστικό ρόλο σ’ αυτό θα πρέπει να παίξει ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. 

Ο σκοπός είναι κοινός: η ενότητα, η επανεκκίνηση, και όχι η περαιτέρω συρρίκνωση της ΝΔ. Είμαι βέβαιος πως όλοι οι υποψήφιοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όπως λειτουργήσαμε το 2009 όλοι οι υποψήφιοι αρχηγοί, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, υπό την καθοδήγηση του τότε Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής Δημήτρη Σιούφα.

Απαιτείται αυξημένη προσοχή και ψυχραιμία απ’ όλες τις πλευρές ώστε να αποφύγουμε το διχασμό, τα εκφυλιστικά φαινόμενα και να βάλουμε τέλος στην εσωστρέφεια.

Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νικητής, η επόμενη ημέρα πρέπει να συσπειρώσει το χώρο της Κεντροδεξιάς, να επιστρέψουμε στην κοινωνία και να μιλήσουμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια μαζί της.

Γιατί αυτή τη στιγμή, όσο κι αν μας ενοχλεί, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού, παίζει μόνος του σε άδειο γήπεδο.

Ο λαός ανησυχεί. Ο λαός θλίβεται.

Η χώρα χρειάζεται ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση.

Η χώρα χρειάζεται μια υγιή Νέα Δημοκρατία».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ