«Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα καθαρός απέναντι στην πολιτεία και στους δανειστές του» - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

«Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα καθαρός απέναντι στην πολιτεία και στους δανειστές του»

Διαβάστε όλα όσα δηλώνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για τους στόχους και το μέλλον του ΠΑΟΚ!

savvidis-570Εξερχόμενος από την ΦΑΕ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι: «Απελευθερώσαμε τον εαυτό μας»  είναι μια ιστορική στιγμή όπου ο ΠΑΟΚ απαλλάσσεται των χρεών του. Συγκεκριμένα ο κ. Σαββίδης ανέφερε  ότι «Μόλις τώρα δώσαμε στην εφορία τα έγγραφα τα όποια δηλώνουν την καταβολή των χρημάτων των 10.886.811 ευρώ . Βάλαμε τελεία για τα χρέη του ΠΑΟΚ”.

Η αποπληρωμή των χρεών σύμφωνα με το κ. Σαββίδη ήταν θέμα αρχής «θα μπορούσαμε να κατεβούμε κατηγορία για να μην αποπληρώσουμε τα χρέη μας  όμως αυτό δεν ήταν συμφέρον για τον ΠΑΟΚ» όπως λέει. Επίσης για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει ότι “Δεν ήθελα στην ιστορία του ΠΑΟΚ να εμφανίζεται αυτή η μαύρη κηλίδα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα έτοιμος να πληρώσει τις οφειλές του”.

Όσο αναφορά ποιο θα είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε πως «Με κάθε σιγουριά θέλω να βεβαιώσω τους πάντες ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μια μεγάλη ομάδα. Εγώ δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ απλά σαν μια ΠΑΕ. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα στηρίζουμε όλα τα τμήματα της οικογένειας του ΠΑΟΚ.  Στρατηγικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι να μπει στην 20αδα των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων του ποδοσφαίρου»… επίσης συμπληρώνει ότι «Τώρα που έχουν λυθεί τα χέρια μας έχουν λυθεί και οι σκέψεις μας.Θα ασχοληθούμε με την πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας . Η Νέα Μεσήμβρια δεν είναι μια βάση για μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ