Ο Πρωθυπουργός σε ρόλο... ξεναγού (φωτό) - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ο Πρωθυπουργός σε ρόλο… ξεναγού (φωτό)

Στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης Σαμαράς- Μπαρόζο

Tον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τα μέλη του Κολλεγίου των Επιτρόπων ξενάγησε σήμερα το πρωί στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σε δήλωσή του, μετά την επίσκεψη, ο Αντ. Σαμαράς τόνισε πως όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι. «Ο καθένας που μπαίνει στο μουσείο ενθουσιάζεται. Με τον καθηγητή, τον κ. Παντερμαλή, δόθηκε η ευκαιρία να έχουν μια ξενάγηση υψηλής ποιότητας. Πήγαμε στις Καρυάτιδες, είδαμε τις συντηρήσεις που γίνονται πάνω στα αγάλματα. Ξαφνιάζεσαι όταν μπαίνεις σε ένα μουσείο και βλέπεις να συντηρούν το ίδιο το μνημείο, είναι καταπληκτικό!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα θα κερδίσει κάτι από την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης και για το αν το μέλλον θα είναι καλύτερο ο Πρωθυπουργός τόνισε πως «τα λόγια δεν μετράνε. Οι πράξεις μετράνε, τα έργα μετράνε, η στρατηγική εξόδου από την κρίση μετράει, αυτό προσπαθούμε, αυτό το κάνουμε βήμα-βήμα αλλά σταθερά», είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Λόγω της επίσκεψης, του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, στο μουσείο της Ακρόπολης, τέθηκαν σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Επιβλήθηκε απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι στην οδό Μακρυγιάννη, στο τμήμα της από την οδό Χατζηχρήστου έως τον πεζόδρομο της Διον. Αρεοπαγίτου και στις οδούς Μητσαίων και Χατζηχρήστου, σε όλο το μήκος τους.

Samaras-Mparozo3 Samaras-Mparozo Samaras-Mparozo2

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ