"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προκαλέσει εκλογές" - Karfitsa.gr
Πολιτική

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προκαλέσει εκλογές”

Τι λέει η κυβερνητική εκπρόσωπος για την κινητικότητα, τη ΝΕΡΙΤ και τις... πρόωρες εκλογές

SOFIA-voultepsi

Μετά από μια εβδομάδα έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων και εξελίξεων, η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλά στο «Π»για όλους και για όλα, για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, τη στελέχωση της ΝΕΡΙΤ, το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους, αλλά και το διαρκές αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πρόωρες εθνικές εκλογές.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, κυρία Βούλτεψη, ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους, ενόψει και της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Πώς σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και το συνεχές αίτημά του για πρόωρες εθνικές εκλογές;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σε θέση να προκαλέσει εκλογές – ούτε και το θέλει, άλλωστε. Απλώς, εκβάλλει κραυγές, προκειμένου να καλύψει την ορατή πλέον (μετά την απώλεια 150.000 ψήφων) διά γυμνού οφθαλμού αμφισβήτηση της ηγετικής του ομάδας. Αυτό, όμως, είναι ένα θέμα που έχει αποσιωπηθεί. Αν αυτό που συνέβη με τον ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο σαββατοκύριακο – όταν… αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ε.,προκειμένου ο αρχηγός και οι στενοί του συνεργάτες να μετακομίσουν εκτός Κουμουνδούρου για να συζητήσουν σε στενό οικογενειακό κύκλο και εν κρυπτώ το κείμενο των 53 – είχε συμβεί στην κυβέρνηση ή σε κάποιο από τα κόμματα που τη στηρίζουν, θα είχε γίνει χαλασμός κόσμου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο paraskhnio.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ