" Ο ΣΥΡΙΖΑ βαπτίζει τα πρακτικά της Βουλής δικογραφία" - Karfitsa.gr
Πολιτική

” Ο ΣΥΡΙΖΑ βαπτίζει τα πρακτικά της Βουλής δικογραφία”

Τι δήλωσε η κυβερνητική Εκπρόσωπος σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά

voultepsiΓια απεγνωσμένη προσπάθεια να καλύψει τα κείμενα αμφισβήτησης της ηγεσίας του, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική Εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη, σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «βαπτίζει τα πρακτικά της Βουλής δικογραφία».

Ειδικότερα η κ. Βούλτεψη κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συνεχίζει την φαρσοκωμωδία, όπως λέει, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καλύψει τα κείμενα αμφισβήτησης της ηγεσίας του, που πλέον πέφτουν σαν βροχή.

«Εν μέσω άλλης μιας συνεδρίασης της Πολιτικής του Γραμματείας και καθώς κορυφώνεται η αγωνία για τη συνεδρίαση της Κ.Ε. (εκτός και αν αναβληθεί ξανά), η αξιωματική αντιπολίτευση σκιαμαχεί παριστάνοντας ότι… ναυμαχεί!»

Η κ. Βούλτεψη συνεχίζει λέγοντας ότι αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τα ίδια τα πρακτικά της συνεδρίασης της Βουλής του Δεκεμβρίου 2013 για την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά, για τα οποία προφανώς το Κοινοβούλιο όχι μόνο έχει λάβει γνώση, αλλά και έχει αποφανθεί αμετάκλητα μέσω ονομαστικής ψηφοφορίας.

«Βαφτίζοντας τα πρακτικά της Βουλής δικογραφία, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν, προκαλώντας θόρυβο γύρω από ένα ανύπαρκτο θέμα και μιλώντας για «εγκλήματα» με τα οποία ουδόλως ασχολήθηκαν μετά τον Δεκέμβριο του 2013» αναφέρει η κ. Βούλτεψη και καταλήγει: «Ό,τι και να κάνουν, δεν πρόκειται να αποφύγουν την σκληρή κριτική των συνιστωσών τους για την καθήλωσή τους στις πρόσφατες εκλογές».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ