Ο Τασούλας, η Μενδώνη, η Αλαμουντίν και οι άλλοι! - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ο Τασούλας, η Μενδώνη, η Αλαμουντίν και οι άλλοι!

Αύριο η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÏÕ ÐÏËÉÔÉÓÌÏÕ ÊÁÉ ÁÈËÇÔÉÓÌÏÕ ÊÙÓÔÁ ÔÁÓÏÕËÁ ÌÅ ÔÇÍ ÄÉÊÇÃÏÑÏ ÁÌÁË ÁËÁÌÏÕÍÔÉÍ-ÊËÏÕÍÅÚ ÊÁÉ ÔÏÕÓ ÂÑÅÔÁÍÏÕÓ ÍÏÌÉÊÏÕÓ Í.ÐÁËÌÅÑ ÊÁÉ ÔÆ.ÑÏÌÐÅÑÔÓÏÍ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της δικηγόρου και συζύγου του ηθοποιού Τζόρτζ Κλούνι με τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα.

Μετά τη συνάντησή του με την Αμάλ Κλούνι ο κ. Τασούλας δήλωσε: 

«Καλωσόρισα σήμερα στη χώρα μας και στο Υπουργείο Πολιτισμού μια ομάδα διακεκριμένων νομικών του Λονδίνου που πιστεύουν ακράδαντα το δίκαιο αίτημα της επιστροφής και επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Η κα Αμάλ Κλούνει και οι κ.κ  Νόρμαν Πάλμερ και  Τζέφρι Ρόμπερτσον, συνοδευόμενοι από τον κύριο Ντέιβιντ Χίλ Πρόεδρο Διεθνούς Επιτροπής για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, μας υπέβαλλαν νομικές προτάσεις και γνώμες με στόχο τη νομική διεκδίκηση των Μαρμάρων. Όπως ξέρετε το θέμα της επανένωσης και επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα τέθηκε από τη χώρα μας ενώπιον της UNESCO και πρόσφατη απόφαση του Παγκόσμιου αυτού Οργανισμού καλεί το Ηνωμένο Βασίλειο να προσέλθει στη διαδικασία της διαμεσολάβησης που είχε ζητήσει η Ελλάδα. Πρόκειται για μια σταθερή και διαχρονική διεκδίκηση της χώρας μας για την οποία οφείλουμε με πίστη, αισιοδοξία και σοβαρότητα να κάνουμε το παν.

Κάθε πρόταση, κάθε ιδέα, κάθε υποστήριξη όταν μάλιστα προέρχεται από διεθνείς προσωπικότητες στο μεγάλο αυτό ζήτημα είναι καλοδεχούμενη».

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ