"Έχω περπατήσει όλο το δήμο, γνωρίζω τις γειτονιές και τα προβλήματά τους» - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη Κοινωνία

“Έχω περπατήσει όλο το δήμο, γνωρίζω τις γειτονιές και τα προβλήματά τους»

kostas sotirakis«Δεν είμαι ούτε εργολάβος ούτε επιχειρηματίας. Το επάγγελμά μου είναι ταχυδρομικός υπάλληλος. Έχω περπατήσει, κυριολεκτικά, όλο το δήμο, γνωρίζω τις γειτονιές και τα προβλήματά τους» επεσήμανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου Κωνσταντίνος Σωτηράκης μιλώντας στον Focus fm.

Ο κ. Σωτηράκης, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν αντιδήμαρχος του δήμου Ευόσμου, σημειώνει ότι τα κύρια προβλήματα που ταλανίζουν τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο στη Βόρεια Ελλάδα είναι η ανεργία, η ελλιπής κρατική χρηματοδότηση σε σχέση με τον πληθυσμό, η εγκληματικότητα, η ύπαρξη πυλώνων στον αστικό ιστό.

«Στόχος μας είναι ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου να γίνει «Ανθρώπινη πόλη», με εναλλακτικές μετακινήσεις, χώρους πρασίνου, υψηλό επίπεδο καθαριότητας, χρήση νέων τεχνολογιών και δομές για την εξυπηρέτηση του πολίτη ώστε σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι να μειώσουμε το άγχος και την ταλαιπωρία στην καθημερινότητα μας», τονίζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορδελιού –Ευόσμου.

Σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει το γεγονός ότι σε αυτές τις εκλογές έχουν αυξηθεί οι ανεξάρτητοι συνδυασμοί απαντά  «Μαζί με τους συνεργάτες μου δημιουργήσαμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Κορδελιού- Ευόσμου. Μία αυτοδιοικητική παράταξη, ανεξάρτητη από κόμματα και μηχανισμούς. Το 2002 εκλέχτηκα ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και ανεξάρτητος συνέχισα να πολιτεύομαι. Όταν τα δύο μεγάλα κόμματα συγκέντρωναν ποσοστό 90% και όλοι ανήκαμε σε κάποιο κόμμα, εμείς είχαμε ήδη δημιουργήσει μία ανεξάρτητη παράταξη και όχι τώρα που όλοι ευαγγελίζονται ότι είναι ανεξάρτητοι».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ