Ο Θεσσαλονικιός που "τα βρόντηξε" από το Ποτάμι! - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ο Θεσσαλονικιός που “τα βρόντηξε” από το Ποτάμι!

"Είναι σαν να βρισκόμουν σε ένα γάμο όπου ήμουν δυστυχής" αναφέρει στο karfitsa.gr

ouggrinis

του Βαγγέλη Στολάκη

Κούνησε το… μαντήλι τελικά στο «Ποτάμι» και τον Σταύρο Θεοδωράκη ο επιχειρηματίας και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης, Φάνης Ουγγρίνης.

Μετά τη συνδιάσκεψη του κόμματος το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Θεσσαλονικιός πολιτευτής αποφάσισε πως το «Ποτάμι» και ο επικεφαλής του δεν του ταιριάζει. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Ουγγρίνης μέσα από την αρθρογραφία του έβαλε κατά του δημοσιογράφου- προέδρου κόμματος για τις επιλογές του και έκλεινε το… μάτι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Βέβαια, σε σχετική ερώτηση του karfitsa.gr ο κ. Ουγγρίνης υποστηρίζει ότι το ένα δεν σχετίζεται με το άλλο.

«Για άλλα πράγματα πήγαμε και άλλα βρήκαμε. Ειδικά όσοι προερχόμαστε από το χώρο της Κεντροδεξιάς. Πιστεύαμε ότι θα βρίσκαμε ένα κόμμα που θα υιοθετούσε τις φιλελεύθερες αντιλήψεις μας. Απογοητευτήκαμε τελείως» αναφέρει ο κ. Ουγγρίνης.

«Δεν υπάρχουν σοβαρές θέσεις. Η οργάνωση είναι προσχηματική και υπερσυγκεντρωτική. Πιο υπερσυγκεντρωτική δεν γίνεται. Βρήκαμε τα κακά των μεγάλων και των μικρών κομμάτων μαζί. Ό,τι υποψιαζόμασταν να συμβεί, έγινε στο συνέδριο. Το κέντρο όπως το αντιλαμβάνεται ο κ. Θεοδωράκης δεν μπορεί να περιλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ ή τη ΔΗΜΑΡ. Θα μπορούσε να περιλαμβάνει ανθρώπους που έφυγαν από αυτά τα κόμματα» ισχυρίζεται ο πρώην «Ποταμίσιος». «Δεν μπορούσα να συμμετέχω σε έναν σχηματισμό που δεν με εκφράζει. Είναι σαν να είσαι σε ένα γάμο όπου είσαι δυστυχής» καταλήγει.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ