Ο Τραγάκης… “φίμωσε” τη Ραχήλ Μακρή - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ο Τραγάκης… “φίμωσε” τη Ραχήλ Μακρή

Γιατί της έκλεισε το μικρόφωνο!

h-bouleutis-ton-aneksartiton-ellinon-raxil-makri-arxeiou

Ως παράνομη κατήγγειλε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, μια εκπομπή του δημόσιου ραδιοφώνου από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων της Ολομέλειας, Γιάννης Τραγάκης, να της κλείσει το μικρόφωνο την ώρα που μιλούσε!

Πιο συγκεκριμένα, όταν η βουλευτής έλαβε το λόγο για να αναπτύξει την ερώτησή της προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη, προχώρησε σε καταγγελίες περί συκοφαντικής επίθεσης εναντίον της από εκπομπή του κρατικού ραδιοφώνου.

«Λάσπη και ψέματα είναι ο τρόπος αντίδρασης σε αντιπολιτευόμενους από μια κυβέρνηση που έχει υφαρπάξει την ψήφο με ψέματα» υποστήριξε η κ. Μακρή και πρόσθεσε: «Δέχομαι συκοφαντική επίθεση μέσα από το δημόσιο ραδιόφωνο που εκπέμπει παρανόμως μέσα από το κτήριο της ΕΡΤ».

Έπειτα, ο κ. Τραγάκης την κάλεσε να εισέλθει στο θέμα της ημερήσιας διάταξης, αλλά η κ. Μακρή συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και ζητούσε από το Προεδρείο να καταγγείλει την εις βάρος της επίθεση. Όπως είπε, σε διαφορετική περίπτωση θα είναι συνένοχο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να της κλείσει το μικρόφωνο ο κ. Τραγάκης.

Στη συνέχεια, ωστόσο, άρχισε να αναπτύσσει την ερώτησή της, αλλά όταν και πάλι ο προεδρεύων την διέκοψε και της συνέστησε να συνεχίσει στην δευτερολογία της, καθώς είχε τριπλασιάσει τον χρόνο που δικαιούται, η κ. Μακρή αποχώρησε από την αίθουσα καταγγέλλοντας το Προεδρείο για φίμωση.

Πηγή: Paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ