Ο Τσίπρας... διόρισε και άλλη συγγενή του! (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Ο Τσίπρας… διόρισε και άλλη συγγενή του! (ΦΩΤΟ)

Σόι πάει το... βασίλειο!

tsipras2

Την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε για μια διοίκηση ξεκομμένη από το πελατειακό κράτος, οΣταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε πως ένα ακόμα συγγενικό πρόσωπο του πρωθυπουργού διορίζεται στο γραφείο του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη.

Πρόκειται για την σύζυγο του Γιώργου Τσίπρα εξαδέρφου του πρωθυπουργού και επίσης διορισμένο στουπουργείο Εξωτερικών ως συμβούλου στο γραφείο του Νίκου Κοτζιά πριν γίνει Γενικός Γραμματέας. Η σύζυγος του κ. Γιώργου Τσίπρα, προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου, στο γραφείο του κ. Σπίρτζη. Το επίμαχο έγγραφο δημοσιεύτηκε στις 16-10-2015 και η αποκάλυψη έγινε από το liberal.gr.

Ο  Σταύρος Θεοδωράκης κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό την ημέρα που, όπως κατήγγειλε, ακόμα ένα στέλεχος διορίζεται από το παράθυρο στο γραφείο του κυρίου Σπίρτζη.

Κάθε μέρα έχουμε ένα όνομα που θυμίζει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και παίρνει κάποια θέση σε έναν «νεκρό» οργανισμό, είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, που επιτέθηκε και στις προηγούμενες κυβερνήσεις, λέγοντας πως «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δημιούργησαν ένα τέρας στο Δημόσιο και ο ΣΥΡΙΖΑ το θρέφει».

Αν ο Τσίπρας αποφασίσει να υιοθετήσει για παράδειγμα αυτό που κάνει η Κύπρος, που καθένας δικαιούται μόνο έναν σύμβουλο και την γραμματέα του, ενώ όλοι οι άλλοι υπάλληλοι πρέπει να είναι στελέχη της διοίκησης, τότε θα τον στηρίξω είπε μιλώντας στον Σκάι.

Τελικά ποιο είναι το νόμιμο και πιο το ηθικό;

apofasi-spirtzis

Πηγή: paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ