"Ο Βαρουφάκης λέει ψέμματα χωρίς καμία αναστολή" - Karfitsa.gr
Πολιτική

“Ο Βαρουφάκης λέει ψέμματα χωρίς καμία αναστολή”

Τι αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τον υπουργό...

πασοκ

«Τους πήραν τα λεφτά μέσα από τα χέρια και μετά έψαχναν να ζητήσουν πίσω το 1,2 δισ. Τώρα ο κ. Βαρουφάκης λέει ανερυθρίαστα ότι φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση γιατί υπέγραψε την αρχική σύμβαση!» σχολίασε σε έντονο ύφος με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη για το ΤΧΣ.

«Δεν έχει δυστυχώς καμία αναστολή να πει ψέματα και να υιοθετήσει ψευτοδικολαβικά επιχειρήματα ο κ. Βαρουφάκης. Έχουμε πει ότι η παράταση της κύριας σύμβασης χρηματοοικονομικής διευκόλυνσης, δηλαδή του μνημονίου που υπέγραψε χωρίς νομοθετική εξουσιοδότηση ο κ. Βαρουφάκης προβλέπει την επιστροφή των 11 δισ. του ΤΧΣ στο EFSF» υποστηρίζει η Χαριλάου Τρικούπη.
«Στην προηγούμενη παράταση μέχρι 28.2.2015 δεν προβλεπόταν κάτι τέτοιο. Τα 11 δισ. προοριζόντουσαν για αποθεματικό της προληπτικής πιστωτικής γραμμής. Τα λεφτά τα πήραν μέσα από τα χέρια του κ. Βαρουφάκη στο Eurogroup της 20.2 λόγω σκληρής και επιτυχούς διαπραγμάτευσης! Και νομικά αυτό υπεγράφη με την παράταση του μνημονίου από τον ίδιο, ερήμην της Βουλής. Τέρμα τα ψέματα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ