Ο υποψήφιος της Θεσσαλονίκης που έχει... χειρουργήσει πάνω από 10.000 ασθενείς! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Ο υποψήφιος της Θεσσαλονίκης που έχει… χειρουργήσει πάνω από 10.000 ασθενείς!

Πέρασαν πολλοί από το... νυστέρι του!

Εξαδάκτυλος1

του Βαγγέλη Στολάκη

Θεωρεί ότι όποιος ασχολείται με την πολιτική και τα κοινά δεν θα πρέπει να απομονώνεται από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «Αλλάζει η οπτική του για πράγματα και καταστάσεις. Τουλάχιστον εγώ που ασχολούμαι με τα κοινά τα τελευταία πέντε χρόνια εξακολουθώ και δουλεύω και δεν βιάζομαι να βγω στη σύνταξη».

Ο λόγος για τον Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ο οποίος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο κατέχοντας την τελευταία και τιμητική του θέση.

Χειρούργος στο επάγγελμα με ειδίκευση στην πλαστική χειρουργική ο κ. Εξαδάκλτυλος έχει χειρουργήσει περισσότερους από… 10.000 ασθενείς, όπως σημειώνει στο karfitsa.gr. Οι 9.500 επεμβάσεις αφορούσαν πλαστικές είτε απλές διορθώσεις είτε σοβαρότερες περιπτώσεις. Διατηρεί το δικό του ιδιωτικό γραφείο από το 1996 στο κέντρο της πόλης ενώ από πολύ νωρίς δούλευε πάνω στην… ειδικότητά του!

Η έρευνα της Karfitsa για τα ένσημα και τις δουλειές των υποψηφίων (παλαιότερων και νεότερων) συνεχίζεται και θα… δημοσιευτεί στην έντυπη Karfitsa που θα κυκλοφορήσει το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ