Οι απληρωσιές, το κανάλι και η... βουλευτής της Βόρειας Ελλάδας - Karfitsa.gr
Media

Οι απληρωσιές, το κανάλι και η… βουλευτής της Βόρειας Ελλάδας

Οι εργαζόμενοι ψάχνουν το δίκιο τους, αλλά που να το βρουν...

arampatzi

Η ίδια υπήρξε στέλεχος του τοπικού καναλιού από το οποίο παραιτήθηκε όταν εξελέγη βουλευτής. Τον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ στις Σέρρες πλέον διαχειρίζονται συγγενικά πρόσωπα της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή.

Οι εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι και τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού τις τελευταίες ημέρες προχώρησαν σε κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ: 

“Εξαντλεί τα όρια της αυθαιρεσίας η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού «Δίκτυο Τηλεόραση» στις Σέρρες, απαξιώνοντας την έμπρακτη προσπάθεια των εργαζομένων να  διατηρήσει το ενημερωτικό πρόγραμμα του καναλιού ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Απλήρωτοι επί μήνες, αντιμέτωποι με καταργήσεις εκπομπών, περιορισμούς του αντικειμένου της εργασίας τους και σειρά παρανομιών, οι συνάδελφοι που απασχολούνται στον σταθμό έχουν κάθε λόγο να διεκδικούν από την εργοδοσία να συμμορφωθεί προς τη νομιμότητα και να αποκαταστήσει στοιχειωδώς τις εργασιακές σχέσεις στο «Δίκτυο Τηλεόραση».

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΣΗΕΜ-Θ στηρίζει πλήρως το μέλος της Ευαγγελία Μαυρίδου, που βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας, για να προστατεύσει τα δικαιώματά της”.

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ