Οι δουλειές του Ιβάν Σαββίδη και στην Αφρική! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Αθλητικά

Οι δουλειές του Ιβάν Σαββίδη και στην Αφρική!

Ο αντικαπνιστικός νόμος στη Ρωσία, έφερε τον Σαββίδη στην... Αίγυπτο

O Ιβάν Σαββίδης και στην Αφρική! Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.donnews.ru, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επέκτεινε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στην Αίγυπτο, αφού θα προωθεί εκεί τα προϊόντα της Donskoy Tabak και της ΣΕΚΑΠ.

«Εχουμε εξετάσει τις δύο χώρες, την Αίγυπτο και το Μαρόκο. Ο νόμος στην Αίγυπτο επιτρέπει την είσοδο καπνού στη χώρα αυτή μόνο με την παρουσία ενός στρατηγικού εταίρου. Καταφέραμε να διαπραγματευτούμε με τον μεγαλύτερο αιγυπτιακό κατασκευαστή προϊόντων καπνού, στις εγκαταστάσεις του οποίου σχεδιάζουμε να παράγονται προϊόντα με τα δικά μας εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένων των “Donskoy Tabak” και της ΣΕΚΑΠ. Οι Αιγύπτιοι, με τη σειρά τους, ενδιαφέρονται για την προώθηση των προϊόντων τους στην ρωσική αγορά», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην donnews.ru.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας η σκληρή νομοθεσία για τον καπνό στην Ρωσία καθώς και ο αντικαπνιστικός νόμος που θα εφαρμοστεί από την 1η Ιουνίου, έχει φέρει πτώση των πωλήσεων στην καπνοβιομηχανία «Donskoy Tabak» συμφερόντων, Ιβάν Σαββίδη, που μόνο τυχαία δεν βρέθηκε το τελευταίο διάστημα σε Κάιρο και Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας…

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ