Οι επιστήμονες απαντούν στον Κουρουμπλή: "Ο υπουργός είναι... ανάγωγος!" - Karfitsa.gr
Πολιτική

Οι επιστήμονες απαντούν στον Κουρουμπλή: “Ο υπουργός είναι… ανάγωγος!”

Είπε: "Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους θα χάσουν και... κανά κιλό"

Kouroumplis

του Βαγγέλη Στολάκη

Επιστρέφουν τους… χαρακτηρισμούς και τις δηλώσεις στον άνθρωπο που τις έκανε, οι πρόεδροι των επιστημονικών φορέων της Θεσσαλονίκης. Εκνευρισμένοι από όλα όσα δήλωσε για τις κινητοποιήσεις τους σε γερμανική εφημερίδα ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του υπουργικού συμβουλίου τον αποκαλούν τουλάχιστον… «ανάγωγο».

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μιλώντας στην εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung» σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για τις κινητοποιήσεις των επιστημονικών φορέων της χώρας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους. Θα τους κάνει καλό, θα χάσουν και κανά κιλό».

Κληθείς να σχολιάσει την παραπάνω δήλωση ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Βαλεργάκης λέει στην Karfitsa: «Με τέτοιο επίπεδο πολιτικού διαλόγου δεν μπορώ να συνδιαλαγώ! Αδυνατώ!».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης απαντά: «Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι».

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος δήλωσε στην Karfitsa: «εφόσον η δήλωση του υπουργού είναι ακριβής το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε από τη δήλωση είναι ότι είναι ανάγωγος».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας Πάρις Μπίλλιας αναφέρει: «Ουδέν σχόλιον! Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν το ποιόν αυτού που τις κάνει».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ