"Οι εργαζόμενοι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη δίνουν τη ψυχή τους...» - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

“Οι εργαζόμενοι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη δίνουν τη ψυχή τους…»

Αναγνώριση του έργου από τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη

DSC03784«Βασικός παράγοντας επιτυχίας της δημοτικής διοίκησης και των στόχων που θέσαμε είναι το ανθρώπινο δυναμικό» τόνισε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης κατά τη διάρκεια σεμιναρίου για την Πολιτική Προστασία. «Γι΄αυτό εντάξαμε στο Αναπτυξιακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2012-2014 δράσεις εκπαίδευσης των εργαζομένων μας» συμπλήρωσε.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, ανιχνεύτηκαν και οι εκπαιδευτικές ανάγκες των υπαλλήλων με συγκεκριμένη μεθοδολογία: online ερωτηματολόγια υπαλλήλων και προϊσταμένων, συνεντεύξεις, ομάδες εργασίας με τους προϊστάμενους, βιβλιογραφική έρευνα κ.λπ.

Για το Α΄ εξάμηνο του 2014 έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται τέσσερα στοχευμένα επιμορφωτικά προγράμματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο στο προσωπικό:

1. Ανασχεδιασμός Διοικητικών Διαδικασιών στο Δημόσιο Τομέα (υλοποιήθηκε το Φεβρουάριο – Μάρτιο 2014) 2.Προμήθειες – Υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού (υλοποιήθηκε το Μάρτιο του 2014)

3.Σχεδιασμός και Εφαρμογή Δράσεων Πολιτικής Προστασίας σε Τοπικό Επίπεδο (υλοποιείται από τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στην Πυλαία)

4. Διαχείριση Περιβαλλοντικών, Πολεοδομικών και Χωροταξικών Δεδομένων με τη Χρήση Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S.) (θα υλοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο)
Ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τόνισε ότι «Έτσι θα συνεχίσουμε και στην επόμενη θητεία, με τη συνδρομή και επιμόρφωση των εργαζομένων θα υλοποιήσουμε τους νέους στόχους σε μία νέα εποχή που θέτει και ανατρέπει δεδομένα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που έχει αποδείξει χρόνια τώρα τη θέληση του προς αυτή την κατεύθυνση. Των πράξεων και όχι των δικαιολογιών».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ