"Οι ιδέες του Μπουτάρη για τα Χριστούγεννα είναι δικές μας"! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

“Οι ιδέες του Μπουτάρη για τα Χριστούγεννα είναι δικές μας”!

"Για ακόμη μια φορά η διοίκηση πιάνεται απροετοίμαστη, αποδεικνύεται πρόχειρη"

kalafatis-apotimisi

Φωτό: Σ. Αυγητίδης

Ικανοποιημένος, που «η διοίκηση του δήμου οικειοποιήθηκε τις ιδέες μας για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Θεσσαλονίκης», αλλά και απογοητευμένος που «για άλλη μία φορά η διοίκηση αποδεικνύει την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα», δήλωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου 2015, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.

Τόνισε ότι «ο στολισμός της πόλης τονώνει την αγορά και βοηθά στην προσέλκυση τουριστών». Υπογράμμισε την αλλαγή πλεύσης της διοίκησης του δήμου κατά 180 μοίρες σε σχέση με όσα είχε πράξει πέρσι.

Χαρακτήρισε τη στροφή αυτή ομολογία της περσινής αποτυχημένης απόπειρας της διοίκησης. Χαιρέτισε την υιοθέτηση, για φέτος, των προτάσεων των «Εντάξει» (που, όπως παραδέχτηκε η ίδια η διοίκηση ήταν η μόνη από τις δημοτικές παρατάξεις η οποία υπέβαλε, έγκαιρα, προτάσεις), αλλά, παράλληλα, στηλίτευσε την ομολογία αδυναμίας υλοποίησης των εφετινών εκδηλώσεων.

«Για ακόμη μια φορά η διοίκηση πιάνεται απροετοίμαστη, αποδεικνύεται πρόχειρη. Με τις πράξεις της δε δείχνει να θέλει να δώσει μια διαφορετική ταυτότητα της πόλης», κατέληξε ο κ. Καλαφάτης.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ