Οι κλειστοί δρόμοι και… τα κλειστά σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Οι κλειστοί δρόμοι και… τα κλειστά σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα

Συνεχίζονται τα προβλήματα από χιόνια και πάγους

sxoleio-xioniaΚλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Φλώρινας, εξαιτίας του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών, ενώ με μία ώρα καθυστέρηση θα ανοίξουν στους δήμους Γρεβενών, Εορδαίας Κοζάνης, Άργους Ορεστικού Καστοριάς και Πρεσπών Φλώρινας.

Λόγω του παγετού που επικρατεί, αναγκαία είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος και της Θεσσαλίας.

Στην Πέλλα, αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Κερασιάς – χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, καθώς και στην επαρχιακή οδό Καστανερής – Λιβάδια, στο νομό Κιλκίς.

Στο νομό Καστοριάς, κλειστή είναι επαρχιακή οδός Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από το 22ο έως το 28ο χλμ, ενώ διεξάγεται μόνο με αλυσίδες, από 18ο έως 22ο χλμ. Η ίδια οδός χρειάζεται αλυσίδες, από 15ο έως 30ο χλμ, για τους οδηγούς που κινούνται από τη Φλώρινα προς την Καστοριά.

Στο νομό Καρδίτσας, με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στις επαρχιακές οδούς Καρδίτσας – Άρτας, από 38ο έως 61ο χλμ, θέση «Τύμπανος» και Μουζακίου – Στεφανιάδας, από 10ο έως 22ο χλμ., θέση «Αγ. Νικόλαος».

Στο νομό Λάρισας, στην επαρχιακή οδό Καλλιπεύκης – Π. Παντελεήμονα (όρια Νομού Πιερίας),διασταύρωση “Βρύση του Κατή”.

Εξάλλου, στο Κιλκίς, κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου), λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, ενώ στη Ροδόπη, λόγω υπερχείλισης υδάτων, διεκόπη η συγκοινωνία στις διαβάσεις των ποταμών, Ποντικόρεμα, Λίσσος,ύψος Αρριανών, Έβρενου – Ιασίου, Αετοκορυφής, Διώνης και Στρύμης Λοφαρίου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ