Οι λάτρεις των ζώων βρήκαν το petgrooming τους στη Θεσσαλονίκη. Εσύ; - Karfitsa.gr
Business Business Stories

Οι λάτρεις των ζώων βρήκαν το petgrooming τους στη Θεσσαλονίκη. Εσύ;

Η άνοιξη ήρθε και μαζί με αυτήν η περίοδος που οι αγαπημένοι τετράποδοι φίλοι μας μαδούν, αφήνοντας τις τριχούλες τους σε κάθε πιθανό σημείο.

 

Για αυτό τον λόγο ένα απολαυστικό μπανάκι θα αναζωογονήσει την τρίχα και το δέρμα του ζώου σας και σε συνδυασμό με ένα κούρεμα θα το απαλλάξει από τις περιττές τρίχες, θα το ανανεώσει και θα σας «λύσει» τα χέρια, καθώς δεν θα χρειάζεται να σκουπίζετε κάθε λίγο και λιγάκι για να μαζεύετε τις τριχούλες του.

Και τι καλύτερο από το να απευθυνθείτε για τον καλλωπισμό του σκύλου σας σε έναν ειδικό με εμπειρία και αγάπη για τα ζωάκια, το Dirty Dog, στη Θεσσαλονίκη. Στον χώρο θα βρείτε επαγγελματίες με εμπειρία στα κατοικίδια και τις ανάγκες τους, ενώ το cool και φιλικό περιβάλλον το… «μυρίζονται» από μόνοι τους οι τετράποδοι φίλοι σας.

Εκεί θα βρείτε υπηρεσίες όπως κούρεμα και μπάνιο σκύλου, συμβουλές για το κατοικίδιο σας, αλλά και ένα petshop με κορυφαία brands τροφών για την ανάγκη κάθε σκύλου, παιχνίδια, σαμπουάν και είδη περιποίηση για όλα τα τριχώματα, οικολογικά παιχνίδια, ταυτότητες για τα κατοικίδια σας και ο,τι χρειάζεστε για τη συμβίωση με τους λατρεμένους σας συγκατοίκους.

 

 

Info

Dirty Dog, Αλέξάνδρου Σβώλου 43, Θεσσαλονίκη

instagram @petgrooming_skg

τηλ. 2310 231024

 

 

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ