Οι πίτες, τα φλουριά, η ΝΔ, οι υποψήφιοι, οι εκλογές και ο Μπουτάρης... - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Οι πίτες, τα φλουριά, η ΝΔ, οι υποψήφιοι, οι εκλογές και ο Μπουτάρης…

Οι τυχεροί και οι άτυχοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής στις κοπές πίτας που...

Γράφει ο karfitsas

Παρασκευή βράδυ,  έγινε μια  λιτή τελετή κοπή πίτας της ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικού Τομέα (πρόεδρος Τάσος Εμμανουλίδης) στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ορόφου της Μητροπολίτου Ιωσήφ. Παρόντες, μεταξύ άλλων, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Στράτος Σιμόπουλος, Μηνάς Σαμαντζίδης,  πολλά ακόμα στελέχη, ΟΝΝΕδίτες και ο πρόεδρός τους (στη Θεσσαλονίκη) Θόδωρος Καραγιάννης, κλπ. Το φλουρί κέρδισε ο Βασίλης Γάκης (το δεύτερο μέσα σε δύο ημέρες)!

Από τις ομιλίες εκτός από τις καθιερωμένες ευχές για καλή χρονιά, υγεία κτλ ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικού Τομέα Τάσος Εμμανουηλίδης προανήγγειλε την ταχεία ενεργοποίηση του νέου σχήματος της ΝΟΔΕ, με τους θεματικούς υπεύθυνους, κάλεσε τα στελέχη σε εγρήγορση ενόψει (κυρίως) των ευρωεκλογών που είναι και οι πιο πρόσφορες για την εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων, αλλά και ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, εν αναμονή της ολοκλήρωσης του «παζλ» των υποψηφιοτήτων και του προσώπου που στη συνέχεια θα επιλέξει να υποστηρίξει η παράταξη.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνάς Σαμαντζίδης εξέφρασε την ελπίδα, τα θετικά αποτελέσματα που έχει να επιδείξει η κυβέρνηση στο δημοσιονομικό τομέα, να γίνουν αισθητά και στην καθημερινότητα των πολιτών. Αναφέρθηκε στη σημασία των εκλογών που έρχονται, και άσκησε σκληρή κριτική στον Μπουτάρη, κάνοντας λόγο για αποτυχημένο δήμαρχο που παίζει μόνο με όρους επικοινωνίας, χωρίς ουσιαστικό έργο. Είπε πως η εικόνα του «φαβορί» είναι πλασματική, που οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι προς το παρόν «παίζει μόνος του», αλλά όταν αυτό αλλάξει θα αλλάξει και η εικόνα.  Αφενός επειδή ο Μπουτάρης δίνει πολλά «δικαιώματα» για κριτική, και αφ`ετέρου διότι εκείνοι που είχαν ψηφίσει Μπουτάρη και ήδη δηλώνουν πως δεν ξαναψηφίσουν, είναι συντριπτικά περισσότεροι από εκείνους που ενώ δεν είχαν ψηφίσει Μπουτάρη, σκέφτονται να τον ψηφίσουν τώρα. «Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον», είπε.

Ο  αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης, υπογράμμισε, ιδιαίτερα ενόψει των Ευρωεκλογών, πως πρέπει τα στελέχη της Ν.Δ. να δώσουν τη μάχη με υπερηφάνεια για όσα έχει πετύχει η παράταξη, αλλάζοντας την προοπτική της Ελλάδας, χωρίς να υποτιμά κανείς τις θυσίες που έχουν γίνει. Εξέφρασε όμως την ελπίδα, πως σύντομα θα υπάρξουν αισθητά αποτελέσματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε την ανάγκη σύμπνοιας και υπογράμμισε πως όσο λειτουργούμε ως δεμένη ομάδα, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα, ούτε στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενεργοποίησης όλων στην πρώτη γραμμή της μάχης για τις ευρωεκλογές ώστε να προβληθεί το έργο της παράταξης. «Εμείς θα το κάνουμε αυτό από την πλευρά μας, προβάλλοντας πλούσιο έργο που έχει γίνει στην Περιφέρεια, όχι μόνο τώρα υπ` αυτήν την διοίκηση, αλλά και στο διάστημα που ήταν περιφερειάρχης ο Παναγιώτης».

Σήμερα ππραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κορδελιο- Ευόσμου κι άλλη  κοπή πίτας,  της ΝΟ.Δ.Ε. Δυτικού Τομέα (πρόεδρος Κώστας Τσιλώνης), παρουσία πλήθους στελεχών παρά τη χιονόπτωση. Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Παναγιώτης Κοκκόρης, Στράτος Σιμόπουλος, Γιώργος Ορφανός, Απόστολος Τζιτζικώστας. Μηνύματα σύμπνοιας και εγρήγορσης ενόψει των ευρωεκλογών, αλλά και μηνύματα για «γκάζι» στην αξιοποίηση της νέας θεματικής δομής των οργανώσεων.  Συμβολικό προς αυτή την κατεύθυνση, το γεγονός ότι κέρδισε φλουρί η θεματική υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα Όλγα Καράμπελα. Το δεύτερο φλουρί (είχε ένα η κλασσική βασιλόπιτα και ένα ήταν στα ατομικά πιτάκια), κέρδισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παύλου Μελά Στέφανος Γιαννουλίδης.

Σήμερα Κυριακή έκοψε πίτα και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ε΄ Δημοτικού Διαμερίσματος (στην Τούμπα, με πρόεδρο το Χάρη Σαρδέλη). Παρών ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικού Τομέα Γιάννης Πάιδας. Παρόντες επίσης Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Παναγιώτης Κοκκόρης, Στράτος Σιμόπουλος. Επίσης τα ίδια μηνύματα σύμπνοιας και εγρήγορσης. Το φλουρί κέρδισε ο Σταύρος Καλαφάτης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ