Τα διαρκή τηλεφωνήματα (συνεχής ενημέρωση) - Karfitsa.gr
Πολιτική

Τα διαρκή τηλεφωνήματα (συνεχής ενημέρωση)

Ποιοι βλέπουν την έξοδο

samaras-maximou

Ο Νίκος Δένδιας τοποθετείται επικεφαλής σύμφωνα με πληροφορίες απο το Μέγαρο Μαξίμου του Υπουργείου Ανάπτυξης στο οποίο αλλάζει «χέρια» η θέση του Υφυπουργού και περνάει απο τον Αθανασίο Σκορδά στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

——–

Ενημέρωση 16:42: Το Υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος και όχι το Αγροτικής Ανάπτυξης σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ. Εκτός μένει και ο Συμεών Κεδίκογλου εκτός από τον Σίμο Κεδίκογλου. Αμετακίνητος ο Αβραμόπουλος.

——–

Ενημέρωση 16:28: Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναλαμβάνει υφυπουργός Ανάπτυξης.

——–

Ενημέρωση 16:23: Αρνήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Κλειστά έχει τα τηλέφωνά του ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος βρίσκεται σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ στη Γενεύη. Εκτός κυβερνητικού σχήματος και ο Θεόδωρος Καράογλου. Αμετακίνητος κατά πάσα πιθανότητα ο Χρυσοχοϊδης.

—-

Ενημέρωση16:13: Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ φεύγει ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος από το Υπουργείο Παιδείας και ο Κωστής Χατζηδάκης από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

—–

Ενημέρωση 16:10: Εκτός και ο Αθανάσιος Τσαυτάρης από το Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος από το Πολιτισμού

—–

Ενημέρωση 15:55: Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Σίμος Κεδίκογλου σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha έλαβαν ήδη το απογοητευτικό τηλεφώνημα από τον Αντώνη Σαμαρά και είναι έξω από το νέο κυβερνητικό σχήμα.

——

Ξεκίνησε τα τηλεφωνήματα στους νέους υπουργούς ο Αντώνης Σαμαράς, ως εκ τούτου η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος αναμένεται μετά τις 6 το βράδυ.

Το τηλεοπτικό συνεργείο της ΝΕΡΙΤ, όπως έχει αποκαλύψει το «Π», βρίσκεται ήδη στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή, από όπου θα ανακοινώσει τη σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου ο Σίμος Κεδίκογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» από πολύ στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, το πρόσωπο τουυπουργού Οικονομικών θα είναι «ευχάριστη έκπληξη» και δεν θα είναι «κανένα από τα ονόματα που ακούστηκαν».

Διαβεβαίωναν δε πως δεν πρόκειται να είναι διάδοχοι του Γ. Στουρνάρα ούτε ο ομογενής Ν. Οικονομίδης (έχει έρθει στην Ελλάδα για συνέδριο του ΚΕΠΕ και άκουσε με έκπληξη ότι παίζει για… τσάρος της ελληνικής οικομίας) ούτε ο καθηγητής Ι. Μουρμούρας, ενώ σύμφωνα με ορισμένες πηγές θα είναι γυναίκα!

Αμετακίνητοι είναι μόνο οι Ευ. Βενιζέλος (Εξωτερικών), Δ. Αβραμόπουλος (Άμυνας), Ο. Κεφαλογιάννη (Τουρισμού) ενώ εξακολουθεί να είναι πιθανό το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Ν. Δένδιας το υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο Μάκης Βορίδης – σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες – αναλαμβάνει το υπουργείο Εσωτερικών με αναπληρωτή τον Πάρι Κουκουλόπουλο, η Εύη Χριστοφιλοπούλου αναβαθμίζεται σε υπουργό και αναλαμβάνει το Παιδείας ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προορίζεται για το υπ. Υγείας με υφυπουργό πιθανόν τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο. Για το Αγροτικής ανάπτυξης κλείδωσε ο Α. Λοβέρδος.

Εκτός κυβέρνησης μένουν ο σημερινός υπ. Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης, ο υπ. Ναυτλίας Μιλτ.  Βαρβιτσιώτης, ο Κωστής Χατζηδάκης από το Ανάπτυξης, ο υπ. Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο υπ. Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο υπ. Εσωτερικών Γ. Μιχαλάκης και πιθανότατα ο Άδωνις Γεωργιάδης που προορίζεται για κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Ερωτηματικό παραμένει αν θα μείνει εκτός ο Χαράλαμπος Αθανασίου όπως και ο Σίμος Κεδίκογλου.

paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ