Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Τετάρτη - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Τετάρτη

Δείτε τι λένε τα άστρα

zodiaΔιαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Σήμερα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με ένα προσωπικό σας θέμα και να βάλετε σε σειρά την συναισθηματική σας ζωή. Η επικοινωνία που θα έχετε με τον/την σύντροφο σας θα αποβεί πολύ γόνιμη και πολύ πιθανόν να απαλλαγή από τις αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας.

Ταύρος   Επαγγελματικά θέματα θα αρχίσουν από σήμερα να σας απασχολούν παρά πολύ έντονα και πολύ πιθανόν να αναζητήσετε μια δεύτερη εργασία . Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα αποβεί πολύ χρήσιμη και πολύ πιθανόν να σας βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσετε κάποιο προσωπικό σας θέμα.

Δίδυμοι   Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μια αναστάτωση και θέλετε πολύ σύντομα να βρείτε τις λύσεις που θα σας απαλλάξουν από τα κακώς κείμενα που υπάρχουν. Όσοι ασχολείστε με την επικοινωνία και την διδασκαλία θα έχετε μια επιτυχία αρκετά μεγάλη.

Καρκίνος   Οι οικογενειακές υποθέσεις βρίσκονται πάλι στην πρώτη σειρά των θεμάτων που θα σας απασχολήσουν αυτό το διήμερο. Ένα σοβαρό θέμα που αφορά δικό σας πρόσωπο θα είναι αυτό που θα ανατρέψει την ήρεμη πορεία των προηγουμένων ημερών.

Λέων   Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε σήμερα ένα κοντινό ταξίδι που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα . Μια ψυχική πίεση θα συμβεί κατά την διάρκεια της ημέρας και χρειάζεται σωστή αντιμετώπιση ώστε να βγείτε από αυτό το πρόβλημα.

Παρθένος   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Πολλοί από σας θα σκεφτείτε έναν τρόπο ώστε να μπορέσετε να βρείτε και δεύτερη πηγή εισοδήματος. Μία μετακίνηση θα σας δώσει χαρά.

Ζυγός   Η σελήνη σήμερα στον Σκορπιό σας κάνει να σκέφτεστε έντονα ένα οικονομικό σας θέμα που χρειάζεται άμεσα την λύση σας. Η επικοινωνία θα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο και κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σήμερα μπορείτε να τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός   Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι πολύ πεσμένη και δεν θα μπορέσετε σήμερα να βρείτε διεξόδους για να νιώσετε κάπως καλύτερα. Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και ευμετάβλητος με καταστάσεις που θα συμβαίνουν.

Τοξότης   Το φιλικό περιβάλλον θα βρεθεί κοντά σας και θα περάσετε μια ξέγνοιαστη και ανάλαφρη μέρα . Προσπαθήστε να πάρετε τα όμορφα συναισθήματα από τους άλλους και να γεμίσετε δύναμη διότι πολύ σύντομα θα έχετε να αντιμετωπίσετε προβληματισμούς γύρω από ένα συναισθηματικό σας θέμα.

Αιγόκερως   Η επαγγελματική σας πορεία σας απασχολεί ιδιαιτέρα και βρίσκεστε σε μια πολύ δυνατή μέρα με αρκετές καλές επιλογές . Φροντίστε να καταλάβετε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν γιατί οι επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσουν κάποιες ανατροπές.

Υδροχόος   Κάποια μετακίνηση σας θα γίνει η αιτία να έρθετε πιο κοντά με άτομα που έχουν κοινούς στόχους με σας. Πολύ πιθανόν να αναλάβετε κάποιες παραπάνω ευθύνες σε θέματα οικογενειακά. Στα επαγγελματικά σας θα φέρετε εις πέρας μια αρκετά δύσκολη υπόθεση.

Ιχθύς   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα προσπαθήσετε να βρεθείτε με ανθρώπους που γνωρίζουν την πορεία μιας οικονομικής σας υπόθεσης. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών και πολύ σύντομα θα βρεθούν ευκαιρίες που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.

backstage24.gr

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ