Οι σημειώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη για τον Βασίλη Λεβέντη και τους συνταξιούχους - Karfitsa.gr
Πολιτική

Οι σημειώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη για τον Βασίλη Λεβέντη και τους συνταξιούχους

Θα μπορούσε κανείς να συμπεράνει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται...

ImageHandler (3)Ο φωτογραφικός φακός «αποκάλυψε» τις σημειώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη, κατά την ψηφοφορία για την εκλογή του προέδρου της Βουλής. Ο υπουργός Επικρατείας είχε γράψει με στυλό «τιτλάκια», σε ένα κομμάτι χαρτί, για θέματα που αφορούσαν τον Βασίλη Λεβέντη, αλλά και το «καυτό» θέμα των συντάξεων και της «μαύρης εργασίας».

Ο φακός της κάμερας κατάφερε να «πλησιάσει» τόσο, ώστε να αποκαλύψει τις σημειώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη, στις οποίες είχε με μεγάλα γράμματα το όνομα «ΛΕΒΕΝΤΗΣ», εννοώντας προφανώς το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη «Ένωση Κεντρώων» και από κάτω είχε ως… υπότιτλους τις φράσεις «στην πορεία όχι τώρα», «δεν μας εμπιστεύονται» και «η ομάδα πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης». Πιθανόν στις σημειώσεις του ο κ. Φλαμπουράρης να αναφερόταν στην πρόθεση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ή στο ενδεχόμενο μίας μελλοντικής συνεργασίας με το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων.

Παρακάτω, στο ίδιο χαρτί, διακρίνονται σημειώσεις που αναφέρονται στις συντάξεις, οι οποίες ενδεχομένως να αναδεικνύουν τις προθέσεις της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα. Χαρακτηριστικά γράφει «συνταξιούχοι-όχι μαύρη δουλειά», «σύνταξη με εισόδημα» και «επανεξέταση των τριπλών συντάξεων». Θα μπορούσε κανείς να συμπεράνει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται, εκτός των περικοπών που έχει δεσμευτεί να κάνει σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, να εξαπολύσει «κυνηγητό» στην αγορά, προκειμένου να «συλλάβει» συνταξιούχους που δουλεύουν ανασφάλιστοι σε επιχειρήσεις, ή ακόμα και να επανεξετάσει τη φορολογία για εισοδήματα που συνδυάζουν συντάξεις και άλλες πηγές, όπως λόγου χάρη ενοίκια. Όσο για τη σημείωση «επανεξέταση των τριπλών συντάξεων«, δεν επιδέχεται παρερμηνείας. Είναι αρκετά σαφής.

protothema.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ