Οι χωριανοί στηρίζουν τον δολοφόνο στο Αγρίνιο - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Οι χωριανοί στηρίζουν τον δολοφόνο στο Αγρίνιο

Στο πλευρό του 41χρονου συγχωριανού τους που σκότωσε εν ψυχρώ με δυο πυροβολισμούς τον 38χρονο αντίζηλό του, στέκονται οι κάτοικοι στο χωριό Παντάνασσα του Αγρινίου, οι οποίοι περιγράφουν τον δράστη ως έναν ήσυχο άντρα, ο οποίος δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα.

«Μήλον της Έριδος» μεταξύ των δυο ανδρών ήταν μια γυναίκα, η οποία φέρεται να είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον δράστη αλλά το θύμα την πολιορκούσε στενά και δεν δίσταζε να προκαλεί τον 41χρονο, περνώντας συχνά από το σπίτι του για να τον απειλήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με το agriniopress.gr, φέρεται να τον είχε τραυματίσει σοβαρά με μαχαίρι πριν από περίπου δύο μήνες.

Το μοιραίο βράδυ της Τρίτης, όταν ο 38χρονος απείλησε ανοιχτά τον 41χρονο μπροστά στη μητέρα του και έκανε να φύγει με το αυτοκίνητό του, εκείνος άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και τον πυροβόλησε σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν πρόθυμοι να καταθέσουν υπέρ του δράστη, δίνοντας λεπτομέρειες για τις προκλήσεις που δεχόταν και για το φόβο που ένιωθε για τη ζωή του μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ