fbpx

, Τετάρτη
15 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Αποκλειστικός έλεγχος της Καρφούρ από το Μαρινόπουλο

Αναλαμβάνει αποκλειστικά τον έλεγχο της αλυσίδας Καρφούρ-Μαρινόπουλος ο ομώνυμος όμιλος εταιριών, σύμφωνα με την έγκριση της επιτροπής ανταγωνισμού.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση της Επιτροπής, η συγκεκριμένη συγκέντρωση δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό µε τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά, καθώς «αφορά σε μεταβολή στη δομή και ποιότητα του ελέγχου επί της εταιρίας Καρφούρ- Μαρινόπουλος (μεταβολή από κοινού σε αποκλειστικό έλεγχο), χωρίς να μεταβάλλονται ουσιαστικά η διάρθρωση της αγοράς και οι υφιστάμενες συνθήκες ανταγωνισμού στην ελληνική επικράτεια».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.