fbpx

, Πέμπτη
13 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Χίλτον

 
«Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στην εξαγορά του δημοφιλούς ξενοδοχείου της Αθήνας
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά του ξενοδοχείου Χίλτον Αθηνών από τις εταιρίες «D-Marine Investments Holding B.V.» και «Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Ανώνυμη Εταιρεία», μέσω της κοινής τους εταιρίας «HOME HOLDINGS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ».
Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα και αφορά την απόκτηση από την αγοράστρια εταιρία ποσοστού 97,27% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε.», που είναι ο ιδιοκτήτης του Χίλτον.
Με την απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η συγκέντρωση δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά της παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.