, Σάββατο
02 Δεκεμβρίου 2023

Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή


Στην ίδρυση Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας, προχωρά η Αμερικανική Γεωργική Σχολή & το Perrotis College.
 
Το κέντρο θα λειτουργεί στους χώρους της Σχολής στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του είναι η ανάδειξη και υποστήριξη επιχειρηματικών ιδεών από νέα κυρίως άτομα που επιζητούν να αναπτύξουν μια βιώσιμη  καριέρα στο χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και διακίνησης αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.
 
Στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας μπορούν να απευθύνονται νέοι και νέες απ’ όλη την Ελλάδα, λυκειακής ή ανώτερης εκπαίδευσης  ασχέτως πρότερης επαγγελματικής εμπειρίας. Το πρόγραμμα, πέραν της επαγγελματικής-πρακτικής εκπαίδευσης παρέχει και δράσεις συμβουλευτικής που καταλήγουν σε επιχειρηματικά σχέδια για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας.
 
Τα εγκαίνια του Κέντρου, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εορτασμού του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, θα λάβουν χώρα αύριο, στις 19:00, στις εγκαταστάσεις του Perrotis College.  Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της νέας αυτής πρωτοβουλίας και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από νέους επιχειρηματίες που διαπρέπουν στον αγροδιατροφικό τομέα, καθώς και συζήτηση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου και τη διαδικασία εγγραφής,επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.afs.edu.gr .