, Σάββατο
23 Σεπτεμβρίου 2023

Να σηκώσει τα μανίκια η κυβέρνηση ζητά το ΒΕΘ


Σε αγώνα δρόμου θα πρέπει να επιδοθεί η κυβέρνηση, προκειμένου να ανακτήσει το χαμένο έδαφος του προηγούμενου διαστήματος που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ο οποίος υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας ότι όσα εξαγγέλθηκαν θα υλοποιηθούν άμεσα.
«Ο χρόνος πιέζει, η αγορά έχει στεγνώσει, τα νοικοκυριά στενάζουν υπό το βάρος των συνεχών φοροεπιδρομών, τις μειώσεις μισθών, την ανεργία που καλπάζει. Η κυβέρνηση πρέπει να σηκώσει τα μανίκια και να παράγει έργο και μόνο έργο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή τη φορά οι εξαγγελίες να παραμείνουν μόνο στο στάδιο των καλών προθέσεων» τονίζει ο κ. Παπαδόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να επισπευσθούν οι μεταρρυθμίσεις, να προωθηθούν οι αποκρατικοποιήσεις, να αναδιοργανωθεί το τραπεζικό σύστημα, να ξεμπλοκαριστούν τα κοινοτικά κονδύλια του ΕΣΠΑ.
«Σε διαφορετική περίπτωση θα ξαναβρεθούμε στο ίδιο τέλμα που βρισκόμασταν και πριν τις εκλογές. Η κυβέρνηση πρέπει να ακολουθήσει τη ρήση «ο χρόνος είναι χρήμα» και να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη διαφορετικά η χώρα θα εισέλθει σε επικίνδυνη ατραπό» καταλήγει ο πρόεδρος του ΒΕΘ.