09:49, Παρασκευή
27 Μαΐου 2022

Ολοκληρωμένες λύσεις για ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο από την Protergia στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ 

Τα πλέον ανταγωνιστικά και καινοτόμα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, προσφέρουν τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους με την Protergia.
Ιδιώτες και επαγγελματίες θα βρουν στο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας από την Protergia για το σπίτι και την επιχείρησή τους. Μεταξύ άλλων,για οικιακούς πελάτες διατίθενται τα νέα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος Genius από 26€ /μήνα[1] τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με φυσικό αέριο, στη χαμηλότερη τιμή φυσικού αερίου της αγοράς[2].
Επιπλέον, όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος της Protergia θα μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας και επικοινωνίας, αλλά πλέον και ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας.
Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, που προσφέρει υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σε χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.
 
[1] Ισχύει αποκλειστικά για χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος και όχι για εκ του νόμου χρεώσεις για τρίτους και δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%.
[2]Η προσφορά φυσικό αέριο στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς ισχύει για το «Protergia Οικιακό Αυτόνομο Double 30%». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες και αφορά 24μηνη σύμβαση. Σύγκριση βάσει απολογιστικών τιμών φυσικού αερίου όλων των προμηθευτών βάσει ιστορικών στοιχείων μέχρι 30.09.2019 για το μέσο προφίλ κατανάλωσης οικιακού πελάτη με αυτόνομη σύνδεση (δημοσιευμένα στοιχεία ΕΔΑ). Αρμόδιος ρυθμιστής ΡΑΕ