03:24, Τρίτη
05 Ιουλίου 2022

Τι δήλωσε ο Γιώργος Καραγιάννης για το μεγάλο έργο του οδικού άξονα Ε65

Στην παρουσίαση του μεγάλου έργου του οδικού άξονα Ε65 αναφέρθηκε με προσωπική ανάρτησή του στο Facebook ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Αναφέρει ο κ. Καραγιάννης στην ανάρτησή του:

Σήμερα μετείχα σε κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και μαζί και με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή επισκεφτήκαμε τις πόλεις των Τρικάλων και της Καρδίτσας. Παραβρεθήκαμε σε ειδική εκδήλωση, με αφορμή το γεγονός ότι πήραμε το πράσινο φως, μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υποδομών, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το Βόρειο Τμήμα του οδικού άξονα Ε65, στο Τσιτσανειο Μουσείο.

Ένα δρόμο στολίδι, έναν υπερσύγχρονο αυτοκινητοδρόμο, απόλυτης προτεραιότητας για την κυβέρνησή μας, που θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ζωής των πολιτών στην περιοχή και θα συμβάλει στη μείωση των ατυχημάτων ενισχύοντας την οδική ασφάλεια.

Παράλληλα, επισκεφθήκαμε την πόλη της Καρδίτσας και παραβρεθήκαμε σε εκδήλωση για την πορεία των μέτρων ανακούφισης και αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιανού. Στο Υπουργείο Υποδομών από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε κοντά στους πληγέντες με αυτοψίες και άμεση οικονομική ενίσχυση σε επιχειρήσεις και κατοικίες.

Στο τέλος της επίσκεψής μας, κάναμε μια στάση για επιθεώρηση στο εργοτάξιο της Ξυνιάδας του Νοτίου Τμήματος του Ε65 και παρουσίασα στον Πρωθυπουργό την πρόοδο του έργου, το οποίο προχωράει με γοργό ρυθμό και μέσα σε ενάμιση χρόνο, έχει φτάσει από το 13% που το παραλάβαμε, στο 63%. Έχουμε ολοκληρώσει δηλαδή το μισό έργο, επιταχύνοντας τους ρυθμούς κατά 50%.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Ολοκληρωμένος αυτός ο οδικός άξονας, μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση στην τοπική ανάπτυξη. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τον Ε65.

Δείτε την ανάρτησή του εδώ:

https://www.facebook.com/giorgos.ch.karagiannis/posts/2802794003293464