, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προσλήψεις στην ΕΥΑΘ μετά από… 14 ολόκληρα χρόνια!

Οι πρώτοι 11 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι της ΕΥΑΘ Α.Ε. ανέλαβαν σήμερα καθήκοντα, 14 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία προκήρυξη για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην εταιρεία, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ για την πλήρωση συνολικά 80 θέσεων πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης διαφόρων κλάδων κι ειδικοτήτων.
Η πλήρωση και των υπόλοιπων θέσεων θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται από το ΑΣΕΠ και τα αποτελέσματα για τις 70 θέσεις προσωπικού ΔΕ κατηγορίας διαφόρων ειδικοτήτων.
«Οι προσλήψεις τακτικού προσωπικού υπήρξαν ‘στοίχημα’ της νέας διοίκησης από την πρώτη κιόλας ώρα. Η κάλυψη των οργανικών κενών με μόνιμο προσωπικό και σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας κι αξιοκρατίας θα επιτρέψει την ενδυνάμωση της εταιρείας, τη βέλτιστη λειτουργία της ως εταιρείας κοινής ωφέλειας και τη διεκπεραίωση του επιχειρησιακού και επενδυτικού μας σχεδιασμού», επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, καθηγητής Γιάννης Ν. Κρεστενίτης.
Η τελευταία προκήρυξη για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού στην ΕΥΑΘ Α.Ε. είχε ανακοινωθεί  το 2003, όταν οι μόνιμοι εργαζόμενοι ανέρχονταν σε 606 άτομα. Έκτοτε ο αριθμός τους έβαινε μειούμενος, με το μόνιμο προσωπικό σήμερα -πριν από την πρόσληψη των νέων υπαλλήλων- να είναι μόλις 218 άτομα. Η διαδικασία των προσλήψεων επιταχύνθηκε με τη βοήθεια των αρμόδιων υπουργείων (Επικρατείας, Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Εσωτερικών / ΥΜΑ-Θ), της διοίκησης και του προσωπικού του ΑΣΕΠ, αλλά και της αρμόδιας διεύθυνσης της ΕΥΑΘ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.