, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το "Φυσικό Αέριο" βραβεύεται για την εταιρική επικοινωνία σε Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα

Ειδική διάκριση απέσπασε το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στην κατηγορία «Έρευνα και Προγραμματισμός», στο πλαίσιο των Corporate Affairs Excellence Awards που διοργάνωσε ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Η ειδική διάκριση έρχεται ως επιβράβευση για το πλάνο εταιρικής επικοινωνίας που ακολούθησε το Φυσικό Αέριο προκειμένου να ενισχύσει τη διείσδυσή του στις αγορές της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας παράλληλα με το πλάνο εμπορικής δραστηριοποίησης στις συγκεκριμένες περιοχές και το άνοιγμα καταστημάτων εξυπηρέτησης καταναλωτών. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια αναγνώριση του προγράμματος εταιρικής επικοινωνίας, σε επίπεδο στρατηγικής, αλλά και τακτικών ενεργειών που υλοποιήθηκαν πολυκαναλικά, τα οποία συνέβαλλαν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της εταιρείας.
«Το Φυσικό Αέριο, ο πλέον ιστορικός πάροχος φυσικού αερίου της χώρας, εισήλθε και στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα με βασικό ανταγωνιστή το ίδιο του το όνομα. Η αποτελεσματικότητα των δράσεών μας αποτυπώνεται άλλωστε και από την εκτεταμένη δημοσιότητα που προκλήθηκε από αυτές, αλλά και από την εντυπωσιακή αύξηση των συμβολαίων στις δύο αυτές αγορές, η οποία άγγιξε το 128% στα συμβόλαια φυσικού αερίου και το 112% στα συμβόλαια ηλεκτρικού ρεύματος το 2019».
«Η ειδική διάκριση που μας απονεμήθηκε έρχεται ως επιστέγασμα της διαρκούς προσήλωσής μας στην επιχειρηματική αριστεία», δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, Έλενα Ράπτη. «Το Φυσικό Αέριο, ο πλέον ιστορικός πάροχος φυσικού αερίου της χώρας, εισήλθε και στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα με βασικό ανταγωνιστή το ίδιο του το όνομα. Η αποτελεσματικότητα των δράσεών μας αποτυπώνεται άλλωστε και από την εκτεταμένη δημοσιότητα που προκλήθηκε από αυτές, αλλά και από την εντυπωσιακή αύξηση των συμβολαίων στις δύο αυτές αγορές, η οποία άγγιξε το 128% στα συμβόλαια φυσικού αερίου και το 112% στα συμβόλαια ηλεκτρικού ρεύματος το 2019».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Με κληρονομιά που ξεπερνά τον ενάμιση αιώνα και µε χαρακτηριστικό της γνώρισμα / ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την αδιαμφισβήτητη εμπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας σε οικιακούς, βιομηχανικούς και επαγγελματικούς καταναλωτές.
Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει προϊόντα φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύματος και συνδυαστικά πακέτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συνεχής γεωγραφική επέκταση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας είναι βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας. Παράλληλα, μέσα από τις συνεργασίες της µε κορυφαίες εταιρείες όπως η Vodafone, η Alpha Bank, η Interamerican και Δωρεάν επείγουσα τεχνική Βοήθεια 24/7, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σημαντικά δωρεάν προνόμια για τους πελάτες της, δημιουργώντας ακόμα µμεγαλύτερο όφελος και προστιθέμενη αξία για τους ίδιους. Η εταιρεία, µμέσα από νέα συστήματα υποδομής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δημιουργεί καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες απαντώντας ακόμα πιο στοχευµένα και αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες. Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρμόζει µία δυναμική επιχειρηματική στρατηγική, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες και λειτουργεί µε ακεραιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον.
Κύρια προτεραιότητα του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι να διατηρεί την εμπιστοσύνη των πελατών της, μέσα από αποτελεσματική και µε ανθρώπινο πρόσωπο εξυπηρέτηση. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.fysikoaerioellados.gr.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.