, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Κ. Χατζηδάκης στο TikTok: Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί βρέξει – χιονίσει (Video)

«Πάμε ένα στοιχηματάκι; Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί βρέξει-χιονίσει» τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης σε μήνυμά του στο TikTok.

«Είναι άλλωστε από τις βασικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής» προσθέτει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Δείτε το βίντεο:

@kostis_hatzidakis Πάμε ένα στοιχηματάκι; Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί βρέξει-χιονίσει! Η πρόοδος του έργου μέχρι τώρα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα. Σας καλώ, λοιπόν, όλους που πρέπει να διασυνδέσετε τα POS με τις ταμειακές μηχανές σας, να το κάνετε χωρίς καθυστέρηση. #tiktokgreece #fypgreece #politiki #ellada #greece #politics ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

«Καθημερινά πια, αποστέλλονται χιλιάδες μηνύματα από την ΑΑΔΕ σε όσους υποχρεούνται να διασυνδέσουν τα συστήματά τους. Καλύπτουμε σημαντικό μέρος του κόστους από ευρωπαϊκά κονδύλια. Παράλληλα θεσπίζουμε αυστηρές κυρώσεις για όσους καθυστερούν. Η πρόοδος του έργου μέχρι τώρα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα» σημειώνει.

«Εκτός των άλλων, το έργο είναι ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης. Δεν θα ανεχτούμε να διακοπεί η χρηματοδότηση της χώρας για όσους δεν συνεργάζονται» υπογραμμίζει.

«Σας καλώ, λοιπόν, όλους που πρέπει να διασυνδέσετε τα POS με τις ταμειακές μηχανές σας, να το κάνετε χωρίς καθυστέρηση. Είναι μια πρωτοβουλία εκσυγχρονισμού, μια πρωτοβουλία κοινωνικής δικαιοσύνης!»

«Θα γίνει βρέξει-χιονίσει! Θα μου πεις τώρα: “πότε βρέχει και πότε χιονίζει στην Ελλάδα, για να το πάρει κανείς αυτό σοβαρά”… Αλλά…» σημειώνει αστειευόμενος o Κωστής Χατζηδάκης στο backstage του βίντεο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.