, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Έρχονται νέες αυξήσεις τιμών στα καύσιμα αυτήν την εβδομάδα

Ανοδικές τάσεις αναμένονται στις τιμές των καυσίμων αυτή την εβδομάδα, γιατί οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου έχουν ξαναπάρει την ανηφόρα, από τα 107 δολάρια σήμερα «τρέχει» στα 112 δολάρια το βαρέλι, είπε μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Γιώργος Ασμάτογλου.

Υπάρχει μεγάλη οικονομική δυσκολία στην τσέπη του Έλληνα καταναλωτή εδώ και πολύ καιρό. Χθες με τον χιονιά, ο κόσμος έπαιρνε πετρέλαιο με τα μπετονάκια για να ζεσταθεί λίγο, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα είπε.

Και στις πολυκατοικίες υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, από τους 10 ενοίκους οι 7 μπορούν πλέον να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης, είπε.

Το άδειο ρεζερβουάρ μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση της αντλίας καυσίμου και σκουπιδάκια και να προκαλέσει ζημιά στον κινητήρα του αυτοκινήτου που μπορεί να φτάσει και τα 1300 ευρώ, είπε ένας ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων.

  • Για τους επαγγελματίες το πρόβλημα είναι μεγάλο. Βάζεις καύσιμο μόνο για να περάσεις την ημέρα, κι έχει ο Θεός για αύριο.
  • Πριν με 20 ευρώ βγάζαμε 3 με 4 ημέρες, τώρα βγάζουμε το πολύ δύο.
  • Γέμιζα το ρεζερβουάρ με 70 ή 80 ευρώ, τώρα θέλω πάνω από 100 για να το γεμίσω.

Αυτές είναι κάποιες από τις απαντήσεις που έδωσαν οδηγοί στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.