Κοσοβάροι επιχειρηματίες στη… Θεσσαλονίκη

kosovo
Ευχαρίστως σας ενημερώνουμε ότι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί Επιχειρηματική Αποστολή από το Κόσοβο, την Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014 και ώρα 16.00.
Επικεφαλής της 15μελούς Αποστολής, την οποία συντονίζει το Πρόγραμμα Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο του Κοσόβου, θα είναι ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Κοσόβου κ. Safet Gerxhaliu.
Σκοπός της επίσκεψης της Αποστολής, κατάλογο της οποίας επισυνάπτουμε, είναι η ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών και η ενημέρωσή της για τις τρέχουσες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.
Την Επιχειρηματική Αποστολή θα υποδεχθεί ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Δημήτριος Μπακατσέλος στην Αίθουσα Διαλέξεων του Επιμελητηρίου μας, στο 2ο όροφο και θα ακολουθήσουν κατ΄ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ των μελών της Αποστολής και επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι η γλώσσα εργασίας της εκδήλωσης θα είναι η αγγλική  και η συμμετοχή σε αυτήν δωρεάν.