«Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλάνησε τον λαό για τον ΕΝΦΙΑ!»

barbitsioths
«Κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσει ο Τσίπρας με ειλικρίνεια στους Έλληνες και  να πει ότι αυτά που υποσχέθηκε δεν μπορεί να τα υλοποιήσει. Η χώρα βρίσκεται απέναντι στα πολιτικά αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ. O ΣΥΡΙΖΑ καλλιέργησε προσδοκίες και παραπλάνησε ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων που πίστεψαν   ότι δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ»
Για φρούδες ελπίδες και για μεγάλες προσδοκίες έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με την κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η συμφωνία δεν θα είναι συμβατή με το προεκλογικό πλαίσιο που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για εκλογές γιατί η όποια συμφωνία θα έχει μορφή τελεσιγράφου.», εκτίμησε μέσα από τον Alpha 989 ο κ.Βαριβιτσιώτης.
 
«Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ή να δεχτεί τη συμφωνία ή να πάει στη Βουλή με άλλη πρόταση προς τα κόμματα που συμμετέχουν», πρόσθεσε εκτιμώντας ότι «τα μέτρα θα είναι άγρια, μέχρι τώρα το mail Χαρδούβελη ήταν η καταστροφή της χώρας», πρόσθεσε.
 Τέλος, ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε ότι «η ΝΔ θα συνεδριάσει επί της συμφωνίας και αν υπάρξει διάσταση απόψεων θα γίνει ψηφοφορία».