fbpx

, Δευτέρα
20 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Ο υπουργός επενδύσεων των Σκοπίων στη… Θεσσαλονίκη

“Σκοπός της συνάντησης ήταν η διεύρυνση των εμπορικών, τουριστικών, αναπτυξιακών και επενδυτικών σχέσεων μεταξύ των μελών του Συνδέσμου και των αντίστοιχων μελών Επιμελητηρίων και επιχειρηματιών της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και γενικά η προώθηση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε όλους τους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς τομείς….”

Προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος (ΣΕΕ) είχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Μανδρίνος, με την Γενική Πρόξενο της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη, κα. Μάγια Αποστόλοβα. Στην συνάντηση αυτή παρίστατο και ο Υπουργός Ξένων Επενδύσεων της χώρας, κ. Τζέρι Ναούμοφ. Σύμφωνα με το ΣΕΕ “Σκοπός της συνάντησης ήταν η διεύρυνση των εμπορικών, τουριστικών, αναπτυξιακών και επενδυτικών σχέσεων μεταξύ των μελών του Συνδέσμου και των αντίστοιχων μελών Επιμελητηρίων και επιχειρηματιών της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και γενικά η προώθηση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε όλους τους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς τομείς. Τα αποτελέσματα της συνάντησης υπήρξαν πολύ θετικά και συμφωνήθηκε να εργασθούν από κοινού προς την κατεύθυνση επίτευξης συμφωνιών προς όφελος των επιχειρήσεων και των οικονομιών των δύο χωρών…”

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.