13:38, Παρασκευή
21 Ιανουαρίου 2022

Ποιοι αναλαμβάνουν χρέη προέδρου και αντιπροέδρου στο Λιμάνι…

????????????????????????????????????
του Βαγγέλη Στολάκη
Στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΟΛΘ Α.Ε. αναμένεται να οριστεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Η συνεδρίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στη 13:00 το μεσημέρι. Αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει διοικητικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αποφασιστούν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της εταιρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Karfitsa.gr νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος και προεδρεύων, Κωνσταντίνος Μέλιος. Η θέση του προέδρου εδώ και πολλούς μήνες παρέμενε… «ορφανή» μετά την παραίτηση του Γιάννη Παντή και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Γραμματέα Παιδείας.
Μετά από πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ που διατηρεί το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών στην ΟΛΘ Α.Ε. τη θέση του προέδρου θα λάβει ο κ. Μέλιος. Με την τοποθέτησή του αυτή το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΘ γίνεται ξανά εντεκαμελές από δεκαμελές που ήταν μέχρι σήμερα, γεγονός που δημιουργούσε πολλά προβλήματα σε ψηφοφορίες και διαδικασίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου τη θέση του αντιπροέδρου θα λάβει ο κ. Δημήτρης Ρούτος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που για μικρό διάστημα εκτέλεσε χρέη προέδρου της εταιρίας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».