Τούρκικο ενδιαφέρον για 24 ελληνικά ακίνητα

karavan-sarai
Επενδυτές από την Τουρκία δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για ελληνικά ακίνητα. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη και παρουσιάστηκαν 24 ελληνικά ιδιωτικά τουριστικά ακίνητα, εκ των οποίων ένα είναι και το ιστορικό κτίριο «Καραβάν Σαράι» που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Οι τιμές των κτιρίων κυμαίνονταν από 5 εκατομμύρια ευρώ και έφθαναν μεχρι και το μισό δισεκατομμύριο.
«Ξεκινήσαμε αρχικά με δέκα ακίνητα, αλλά προστέθηκαν στον κατάλογο άλλα 14 ακίνητα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται κάποια από Κω, Πάτμο, Κρήτη και Σαντορίνη» δήλωσε στο ΑΠΕ, ο Νίκος Σαπουντζής, εκπρόσωπος της TourismPlus που είναι μια από τις δυο διοργανώτριες εταιρίες της εν λόγω εκδήλωσης.
Μάλιστα το ενδιαφέρον των Τούρκων επενδυτών ήταν τόσο εντυπωσιακό που τις επόμενες ημέρες αναμένεται επίσκεψη Τούρκου εκπροσώπου μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου στην Θεσσαλονίκη.Ο εκπρόσωπος θέλησε να επισκεφτεί από κοντά τα ακίνητα.Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ο όμιλος θέλει να κατασκευάσει υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ