«Ολέθριες οι συνέπειες επέμβασης στη Συρία» - Karfitsa.gr
Πολιτική

«Ολέθριες οι συνέπειες επέμβασης στη Συρία»

Επανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ την κάθετη αντίθεσή του στην εμπλοκή της Ελλάδας σε ενδεχόμενο στρατιωτικό χτύπημα στη Συρία

suriza-logoΕπανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ την κάθετη αντίθεσή του στην εμπλοκή της Ελλάδας σε ενδεχόμενο στρατιωτικό χτύπημα στη Συρία.

Σε σχετική του ανακοίνωση τονίζει ότι «η στρατιωτική επέμβαση που προετοιμάζουν οι ΗΠΑ με τους συμμάχους τους δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βρει την Ελλάδα εμπλεκόμενη, με οποιαδήποτε μορφή, έμμεσα ή άμεσα, που θα διευρύνει στην περιοχή γεωπολιτικές αποσταθεροποιήσεις με τεράστιους κινδύνους ακόμα και για την παγκόσμια ειρήνη».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, που τονίζει την κατηγορηματική της αντίθεση σε κάθε είδους ιμπεριαλιστική επέμβαση, «η συνολική κατάσταση στη Συρία, είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και εκρηκτική, με αποτέλεσμα ολόκληρη η περιοχή να θεωρείται “ωρολογιακή βόμβα”»

Όπως αναφέρει, «ο ΟΗΕ είναι ο μοναδικός διεθνής οργανισμός που οφείλει να διερευνήσει με απόλυτη αντικειμενικότητα τα αίτια της βάρβαρης και πρωτόγνωρης επίθεσης με χημικά εναντίον αθώων πολιτών».

«Μόνο ο συριακός λαός είναι εκείνος που θα καθορίσει με ειρηνικά, πολιτικά μέσα τον άμεσο τερματισμό ενός αιματηρού εμφυλίου πολέμου. Η διεθνής κοινότητα οφείλει να στηρίξει αυτήν την μοναδική οδό», συμπληρώνει η Κουμουνδούρου.

«Προειδοποιούμε την ελληνική κυβέρνηση να μην επιτρέψει η χώρα μας να γίνει μέρος μιας τυχοδιωκτικής πολεμικής σύγκρουσης, που θα έχει ολέθριες συνέπειες για όλους τους λαούς της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου και του ελληνικού λαού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ