Όλη η αλήθεια για το χωρισμό Καρβέλα-Πάνια! - Karfitsa.gr
Media

Όλη η αλήθεια για το χωρισμό Καρβέλα-Πάνια!

Και ο ρόλος "πυροσβέστη" της κόρης του Σοφίας

karvelas

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Νίκος Καρβέλας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια.

Συγκεκριμένα τα προβλήματα υγείας. όπως υψηλή πίεση και χοληστερίνη, έχουν προσθέσει ένα ακόμη… βάρος στην ψυχολογία του γνωστού μουσικού ο οποίος μετά από εντολή γιατρού θα πρέπει να περπατάει γύρω στα 5 χιλιόμετρα καθημερινώς.

Σύμφωνα με τα όσα έχει εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους του συγγενικού του περιβάλλοντος, η Αννίτα ήταν το μεγάλο του στήριγμα σε αυτή την διαδικασία και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φακός τούς είχε “τσακώσει” σε χαλαρές βόλτες.

Τα δυσάρεστα δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά της Σοφίας Καρβέλα, η οποία συνομιλεί καθημερινά με τον πατέρα της και προσπαθεί να τον ενθαρρύνει. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η Σοφία έχει αναλάβει ρόλο πυροσβέστη στην κρίση που έχει ξεσπάσει στον γάμο του συνθέτη με την Αννίτα Πάνια.

Τέλος και σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, η Σοφία Καρβέλα σκοπεύει να έρθει άμεσα στην Αθήνα ώστε να μεσολαβήσει για να μην χωρίσει το ζευγάρι αλλά και να σταθεί δίπλα στον πατέρα της.

Πηγή: usay.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ