Ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στο Άγιο Όρος ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμα - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στο Άγιο Όρος ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμα

Επιστρέφει σήμερα στη Μόσχα

nariskynΟλοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος ο πρόεδρος της κρατικής Δούμα της Ρωσία Σεργκέι Ναρίσκιν που συνοδεύομενος από τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη επισκέφθηκε τη Μονή Αγίου Παντελεήμονος.

Αμέσως μετά ο κ. Ναρίσκιν δήλωσε ότι «η Ρωσία και η Ελλάδα έχουν ενδιαφέρον να επικρατήσει η ειρήνη στον κόσμο, να υπάρχει ενότητα του κόσμου και να προωθηθούν οι αρχές του δικαίου στο διεθνές περιβάλλον».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ανέφερε: «Ήταν μια επίσκεψη η οποία θεωρώ ότι έκανε ακόμα πιο βαθείς τους δεσμούς ανάμεσα στους δύο λαούς και τα δύο Κοινοβούλια. Ο πρόεδρος, θεωρώ ότι έχει μείνει ο ίδιος ευχαριστημένος. Επίσης όμως, μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε και να μιλήσουμε και για τη διεύρυνση των σχέσεων τις οποίες μπορούμε να έχουμε και στα επίπεδα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, να προωθήσουμε κοινές δράσεις, οι οποίες θα είναι προς όφελος και των δύο λαών».

Ήδη ο κ. Ναρίσκιν αναχώρησε από το Άγιο Όρος για την Ουρανούπολη. Από εκεί θα κατευθυνθεί στη Θεσσαλονίκη και θα αναχωρήσει το βράδυ για τη Μόσχα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ