Όλος ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη στο δρόμο για την... παρέλαση! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Όλος ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη στο δρόμο για την… παρέλαση!

Και φέτος χωρίς εξέδρες και επισήμους!

Με μεγάλη συμμετοχή των δημοτών μας που παρά τη βροχή έδωσαν το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις και για άλλη μια χρονιά χωρίς τις εξέδρες των επισήμων πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη οι παρελάσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Υλοποιώντας την προ τετραετίας απόφαση του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη για να μην υπάρξουν εξέδρες των επισήμων, δημότες και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και πολίτες στάθηκαν και πάλι δίπλα δίπλα και σε πανηγυρικό και ενωτικό κλίμα γιόρτασαν μαζί την επέτειο για την Επανάσταση του 1821. Μαζί παρακολούθησαν τη νέα γενιά της πατρίδας μας να παρελαύνει στις παρελάσεις, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες έγιναν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου, με τον κόσμο και τους πολίτες να συμμετέχουν παντού με ιδιαίτερα μαζικό τρόπο.

Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης έδωσε το παρών στην παρέλαση στο Πανόραμα, ενώ οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μας εκπροσώπησαν το δήμο σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κανονικά στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες.  «Σήμερα καμαρώσαμε τη νέα γενιά του δήμου μας να παρελαύνει περήφανα, αλλά και χαρήκαμε για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, που παρά τη βροχή έδειξε ότι τιμά τα ιστορικά γεγονότα. Εμείς από τη μεριά μας τιμούμε τα ιστορικά πρόσωπα, την ιστορική διαδρομή και τον αγώνα τους, τιμούμε τα γεγονότα, αλλά και τους αγωνιστές που πολέμησαν για να απελευθερωθεί η χώρα μας από τον Οθωμανικό ζυγό. Ταυτόχρονα με την κατάργηση της εξέδρας των επισήμων καταργούμε την απόσταση ανάμεσα στους θεσμούς και την κοινωνία. Η θέση των εκπροσώπων της πολιτείας και των αρχών είναι δίπλα στον κόσμο και όχι πάνω στις εξέδρες και μακριά από τους πολίτες», σημείωσε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Να σημειωθεί ότι χτες στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού του Ασβεστοχωρίου εκδήλωση με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, ενώ για τη σημασία της ιστορικής επετείου μίλησε ο δάσκαλος Παντελής Τερεζάκης.

_MG_4821 _MG_4832 _MG_4890

 

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ