Ομαδική δηλητηρίαση από τρόφιμα σε μνημόσυνο! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ομαδική δηλητηρίαση από τρόφιμα σε μνημόσυνο!

Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν σε...

ekabΤουλάχιστον δέκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα παιδιά, κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας Αγιάς αλλά και στο Πανεπιστημιακό και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, από τα τρόφιμα που κατανάλωσαν σε ένα μνημόσυνο στην περιοχή Κάτω Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς.

Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν σε δεκάδες κατοίκους της περιοχής το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αλλά πολλοί δεν χρειάστηκε να ζητήσουν ιατρική βοήθεια και αρκέστηκαν σε αντιπυρετικά που προμηθεύτηκαν από τα δύο φαρμακεία για να αντιμετωπίσουν τον επίμονο πυρετό που συνόδευε την δηλητηρίαση.

Στο Κέντρο Υγείας κατέφυγαν δέκα άτομα και μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία, όπου  οκτώ από αυτά εξακολουθούν να νοσηλεύονται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους, ενώ τα υπόλοιπα πήραν εξιτήριο και ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι τους. Έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δηλητηριάστηκαν κάνει η τοπική Αστυνομία, που έχει στείλει για ανάλυση δείγματα των φαγητών που διατέθηκαν στο μνημόσυνο.protothema.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ