Ονόμασε την κόρη της... Άνγκελα Μέρκελ! - Karfitsa.gr
Διεθνή

Ονόμασε την κόρη της… Άνγκελα Μέρκελ!

H μητέρα είναι από την Γκάνα αλλά κατοικεί στην Γερμανία...

Ophelya Ade holds her six-month-old daughter Angela Merkel Ade

Σε μία πρωτότυπη ενέργεια προχώρησε μία 26χρονη γυναίκα από την Γκάνα, η οποία κατοικεί στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η νεαρή γυναίκα που ζει σε καταφύγιο προσφύγων μαζί με ακόμα 730 πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο, πήρε την απόφαση να δώσει στην κόρη που γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου, το όνομα Άνγκελα Μέρκελ Άντε.

Όπως η ίδια μητέρα, αποκάλυψε, ο λόγος που πήρε την απόφαση αυτή, ήταν γιατί συμπαθεί πάρα πολύ την Γερμανίδα Καγκελάριο. «Είναι μία πολύ καλή γυναίκα. Την συμπαθώ πολύ», λέει η 26χρονη για την κυρία Μέρκελ.

Σημειώνεται ότι η Γερμανία ενέκρινε την αίτηση της Άντε για χορήγηση ασύλου νωρίτερα φέτος και της έδωσε άδεια παραμονής διάρκειας τριών ετών.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο η Μέρκελ είχε έρθει αντιμέτωπη με ένα Παλαιστίνιο κορίτσι κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο είχε ευγενικά εξηγήσει στη Γερμανίδα καγκελάριο ότι υπήρχε ο κίνδυνος η οικογένειά της να απελαθεί πίσω στον Λίβανο έπειτα από παραμονή 4 ετών στη Γερμανία. Όταν το παιδί άρχισε να κλαίει η Μέρκελ της χτύπησε ελαφρά την πλάτη για συμπαράσταση, ωστόσο της είπε ότι η Γερμανία δεν μπορεί να δέχεται οποιονδήποτε θέλει να μείνει εκεί. Μέχρι σήμερα η οικογένεια δεν έχει απελαθεί.

Πηγή:enikos.gr

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ