, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Πάλι μαίνεται η Ηρωδιάς…

lampsidis Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη

Αυτό που είπε ( …φωτογραφίζοντάς την ), για την Άννα Διαμαντοπούλου ο πρόεδρος του… υπολοίπου ΠΑΣΟΚ: « …να βρει μια σπηλιά και να κρυφθεί », θαρρείς ότι το πήρε από τα χείλη μας ( όλων των Ελλήνων ) την ώρα που ετοιμαζόμασταν να το απευθύνουμε στη σύγχρονη …Ηρωδιάδα, Μαρία Ρεπούση, η οποία, με άλλα κόλπα, από αυτά που χρησιμοποίησε  η μητέρα της Σαλώμης, επιμένει να της προσφερθεί πάνω σε δίσκο το κεφάλι της Ελληνικής ιστορίας! Διότι μόνο τότε θα ησυχάσει… 

 Το ότι κατορθώνει να μας …βγάζει από τα ρούχα μας είναι επιτυχία της! Διότι περιοριζόμαστε μέχρις αυτού του ορίου. Μια …Αθήνη ή ένας «Αθήνης», δεν μπορεί θα βρεθεί κάποια στιγμή μπροστά της, σε ώρα, σίγουρα, που δεν θα το περιμένει και τότε θα σημαδευτεί η ζωή της οριστικά και για πάντα, όπως συνέβη – ποιος δεν το θυμάται! – με την κληρονόμο του …κωλόσπιτου.

 Μέχρις ότου ο ιδιοκτήτης των 80 ακινήτων και νομικός σύμβουλος του ΚΙΣ, πρόεδρος …μέχρις τις επόμενες εκλογές της ΔΗΜΑΡ, της υποδείξει να πάει …να βρει μια σπηλιά και να κρυφθεί, όλοι οι Έλληνες και  ιδιαίτερα οι Τραντέλλενοι, που έχουν τις ρίζες τους στον Ελληνικό και σκλαβωμένο άχρι καιρού Πόντο, θα έχουμε την …Αθήνη στο μυαλό μας, για τον εφιάλτη που μας προέκυψε. Λες και δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα που τραβάμε, ως θύματα ενός καλά οργανωμένο σχεδίου, χωρίς να φταίμε στο παραμικρό.

Η κυρία ( οία μορφή, τοιάδε και η ψυχή ), ως φαίνεται, τρέφεται με την ανοχή! Έτσι, πριν ακόμη κοπάσουν οι αντιδράσεις, με αφορμή τη …συμπόρευσή της με τους γκρίζους λύκους, όσον αφορά τη γενοκτονία των Ελλήνων της καθ’ ημάς Ανατολής, ισχυρίστηκε, στη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης, ότι  και το Ζάλογγο είναι «εθνικός μύθος», που τον χρειάστηκε ο λαός μας για …εθνικοπατριωτικούς λόγους! Παρ’ όλα αυτά, η κυρία, ως …επτάψυχη γάτα, αναζητήθηκε στο βάραθρο του Ζαλόγγου, αλλά βρέθηκε στη (β)ουλή!

Πάντως, ειδικότερα, όσον αφορά αυτά που είπε για τη γενοκτονία, προσωπικά, υποστηρίζω, ότι επιτέλους, μας έδωσε ακριβή σύσταση του υπομορίου της. Καλά τα λέει: Αρνείται ότι έγιναν γενοκτονίες …Ελλήνων! Τοποθετείται ως ξένη! Επιτέλους, της αποσπάσαμε την ομολογία που θέλαμε. Τα υπόλοιπα όταν θα κάνει ξαστεριά..