Οπλοστάσιο σε ερειπωμένο σπίτι - Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας (ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Οπλοστάσιο σε ερειπωμένο σπίτι – Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτοικος Θεσσαλονίκης ο κάτοχος του υλικού

xeirovomvidaΣτρατιωτικό υλικό βρέθηκε σε σπίτι στην Πτολεμαΐδα έπειτα από έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε σχεδόν ερειπωμένο σπίτι στο οποίοι οι αστυνομικές Αρχές οδηγήθηκαν έπειτα από πληροφορίες, εντοπίστηκαν δύο πολεμικά τυφέκια, τουλάχιστον 10 χειροβομβίδες, περίπου 2.000 σφαίρες, εκρηκτικές ύλες και στρατιωτικό ιματισμός.

Ο 57χρονος κάτοχος του υλικού, ο οποίος δηλώνει πως είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο στη Λειψία και μένει στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε προς τις αρχές ότι αγόρασε τα όπλα πριν από 15 με 17 χρόνια. Το εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρέθηκε ο οπλισμός ανήκει σε πρόσωπο του στενό οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Ο ίδιος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του απότην Κρήτη, δήλωσε ότι είχε τον οπλισμό για να τον χρησιμοποιήσει σε «κρητικό γλέντι». Δεν μπόρεσε όμως να δικαιολογήσει το πώς θα χρησιμοποιούσε τις θα χειροβομβίδες σε «γλέντι».
Σχετικά με την υπόθεση ζητήθηκε από το Στρατό να ερευνήσει αν το υλικό που βρέθηκε έχει κλαπεί από στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ